Videos II: Once upon a time… there was a Pollo

Diuen que no hi ha res més estimulat que la flaire de Pollo mort de bon matí. Aquesta es la historia de com un grup escolta va poder comprovar aquesta frase, la AUTENTICA historia.

 

La nit de l’Excursió de fi de Curs de l’Agrupament Escolta i Guia St. Jaume, mentre tots dormen tranquil·lament quatre valents caps vetllen el son dels seus companys. Ens atendrem a les seves inicials,  en JM, en JS, en RG, i en TG.

 

Estan dalt el terreny d’acampada, fent una mica de gresca i xerinola quan quatre o vuit misteriosos atacants els assalten. Una espècie de Super-ninjas  Super-forts i irreconeixibles els desarmen i capturen, ells hi oposen resistència però tot i que son molt fort els ninjas tenen armes! Evidentment els ninjas son derrotats per els nostres valents caps, però no abans que puguin arribar als caps i nens que estan dormint i amenaçar-los de fer-los mal.

Estimant per sobre de tot els seus companys, els quatre s’empassen l’orgull i s’avenen a col·laborar amb els malvats. No els hi queda cap més opció, primer de tot els vils ninjas regiren les motxilles fins trobar un pollastre que els nostres amics portaven per alimentar-se.

Els obliguen a trinxar el pollastre en petits trossos i a gravar un vídeo amenaçant a la resta de l’agrupament de patir atacs terroristes amb el pollo. Després els immobilitzen dintre del cotxe d’en TG (bueno i d’en PG, i la PG).

Si no podeu veure el video feu click aquí 

Els ninjes agafen el pollo, i es pugen a un altell d’allà pengen una corda a un que lliga dos arbres. Sota aquests arbres dormen part dels membres de l’agrupament, un cop han penjat la corda es dediquen a passar-hi trossos de pollo que va quedant suspès sobre els caps de diferents membres de l’agrupament.  Preparen unes bosses amb el pollo que queda, i les deixen al costat de tots els caps de l’agrupament. No sabem quina era la intenció dels ninjes fent això, excepte potser esperar que la flaire del pollo impregnes als dorments, en tot cas després van desaparèixer.

Eren ninjes mooolt armats 

I ara ve la part realment escabrosa de tota lahistoria, quan les innocents víctimes es converteixen en botxins de persones encara més innocents. Resulta que una de les pobres noietes que tenia un pollo just a sobre el seu cap es va llevar, i es va espantar a veure suspès a sobre sou com volant un cachopollastre. Va decidir llevar a quatre de les seves companyes i venjar-se. Es van aixecar i van apartar els pollos, i sense pensar ni res van decidir que els culpables eren en TG, en RG, en JS i en JM (segurament aquest judici precipitat l’havien après als campaments de setmana santa quan molts caps van perdre la seva roba (perquè no se la sabien guardar i eren uns descuidats i ves a saber on l’havien deixat) i sense cap tipus de prova van culpar a el RG, en JM i posteriorment a en TG).

Les noies,que tot i ser jovenetes i acabar-se de llevar-se amb un pollo al cap conservaven part de la seva perfídia innata, van decidir atacar el cotxe on els nostres pobres caps jeien dormint el son dels innocents. El van emplenar d’espuma de afaitar (que segurament ja portaven per putejar a algu altre, lo qual demostra que no tenien bones intencions i que possiblement el fet que tinguessin un pollo al cap va ser un càstig diví) i potinejar mentre reien amb maldat, els nostres caps a sobre de haver estat atacats per ninjes van tenir que anar a una gasolinera, netejar l’espuma amb paper de water i aigua, i més tothom els va culpar i vilipendiar.

aixi van netejar el cotxe... però sens el tanga 

L’única ferida greu va ser en JM que es va fer mal al genoll lluitant amb els ninjes.

Aquesta es la versió vertadera i si algú te alguna cosa a dir per això te els comentaris.

[@more@]

Quant a jmartorell

Nascut un 3 de Setembre de 1984. Per Sort o Desgracia Visc a Parets tota la vida, friki nat , independentista convençut, escolta militant i persona mes o menys activa. Durant anys ha acumulat una col•lecció de còmics bastant notable, lector del denudat gènere dels superherois. Quan la lectura dels còmics em deixa temps lliure miro de estudiar Ciències Polítiques o fins i tot treballar per finançar les meves activitats. Membre de l’agrupament Escolta i Guia Sant Jaume des de fa temps, ha estat cap de les unitats Castors Lludrigues, i Rangers- Noies Guies, ara cap de Pioners- Caraveles (suposadement els més grans). Antic secretari de l’agrupament, sembla ser que actualment comparteix el càrrec de Cap d’agrupament amb un altra persona que , de ben segur, es millor que ell. Col•laborador actiu d’Esquerra Republicana de Parets del Vallès, contribueix a fundar les JERC de Parets del Vallès i es escollit Portaveu. També es escollit Secretari d’organització comarcal de les JERC del Vallès Oriental, segurament perquè hi havia poques persones sinó no s’entén que es confiïn responsabilitats en algú mentalment inestable com ell. Afortunadament en l\'ultima reorganització comarcal aquest problema s\'ha pogut solucionar, i ara es secretari de política municipal. Normalment surt poc al carrer, per por de les agressions que pugui patir per totes aquelles persones que l’han aconseguit odiar al pas del temps, a vegades beu, pero no gaire sovint. Si sentiu el contrari, son llegendes urbanes
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Videos II: Once upon a time… there was a Pollo

  1. frankie.. sento dir q no .. q no teniu raó… la roba va ser perduda.. sisi.. la veu perdre vatros mateixos. jo obviament soc asturià i no era en aquella sortida, però un noi català molt.. gilipolles i borratxo m’ho ha explicat tot. I vaja.. esta clar q pel que m’ha dit.. vosaltres “intendents” us mereixieu perdre la roba per el menjar que feieu.. o si mes no per a fer manetes a la cuina. No si al final ja sabrem el començament de tot .. jujujuju.. ja sabeu de que parlo.. la gran orgia de l’ultim cap d’any.. jajajajaj.

Els comentaris estan tancats.