Estrelles convidades: El otro lado del Pollo

Avui Estrenem nova secció:

 

Estrelles convidades!

La irene va ficar uns comentaris molt llargs, que hem decidit convertir en post. D'aquesta manera en un exercici de transparencia informativa tenim l'altra versió de que va succeir amb l'asumpte del Pollo (evidentment una versió falsa i calumniadora):

·  L’altra versió ( la certa) (part 1)

Un bonic matí d’estiu quatre noies dormen tranquil•lament a l’aire lliure després d’un dur ascens fins al campament suportant la dura calor de començament d’estiu i el pes de les seves motxilles.
De sobte una d’elles es desperta i troba “una cosa” que penja damunt seu, no sap que és, s’acaba de llevar i esta confosa. No imagina el que en breus moments veurà. Ho toca. Una rata!! Les altres noies es desperten, elles també tenen “coses damunt seu”. És pollo! diu alguna d’elles.
De sobte s’escolten unes fortes rialles ¿D’on venen?
Les noies s’aixequen desconcertades. ¿Han sigut els caps? No, no poden ser tan cruels… Més rialles…
Decideixen anar al lavabo i analitzar la situació. Una d’elles encara no sap que passa, però amb com que totes van al lavabo ella també s’apunta.

Seran cabro (piiii) fills de p (piiii) ((etc.)) que passa, quin pollo, què dieu? diu la que encara no s’entera.
– ! pollo, ens han penjat pollo damunt !
-¿pollo? jo no he vist cap pollo… xD

Les pobres noies, encara desconcertades intenten buscar alguna venjança, el que més les dol és el fet que s’hagin ficat al cotxe, COBARTS… ! les motxilles ! si! Ellas pagaran lo sucedido!
Tornen a la base xo les motxilles no hi són ! les motxilles no hi són! Seran….
Plan b : utilitzar el pollo.
– que asquito, jo no penso tocar això
– todo sea por la venganza
De moment troben poc factible aquest pla i reserven el pollo en una bosa, por si se da la ocasion de usar-lo, i l’amaguen.

 (part2)
Plan b : utilitzar el pollo.
– que asquito, jo no penso tocar això
– todo sea por la venganza
De moment troben poc factible aquest pla i reserven el pollo en una bosa, por si se da la ocasion de usar-lo, i l’amaguen.

Plan c: el cotxe, cal atacar el cotxe.
– però el cotxe no només és del TG, també és d’en PG i l PG.
– OOh! La nostre super cap PG ens salvarà!

– P ! ens han penjat un pollo!
– Un pollo? XD ZZZzzZZzz

aprofitant que parlem de pollos. unes tires comiques bonissimes 

Desprès de sentir-se profundament ignorades pels seus caps, les noies decideixen provar amb l’altre germà.
S’apropen a ell, esta dormint. No saben que fer. Finalment en PG obra els ulls i diu ¿k passa?
– pollo, ens han penjat pollo, el teu estimat germanet i 3 més.
– Mmm k malvaditos (XD)
– Daixo… et faria res si taquessim una micona el teu cotxe…
– Bueno… si després queda igual que estava…
– Sisi, el teu germà ho rentarà

(part 3)
Les 4 noies, amb un sentiment estrany, es dirigeixen a les seves motxilles per mirar dels “materials” d que disponen, elles no s’imaginaven que res d’això passaria i per tant han de recorre al seu necesser XD.
Com es estiu moltes d’elles porten crema solar, també disposen de pasta dental. Material escas, però servirà.
Tenen molta rabia: elles només dormien com angelets!!
S’apropen al cotxe, veuen 4 sers que riuen de forma primitiva, això les fa sentir més rabioses. Obren els pots, i comencen a tacar, volen escriure missatges però la ràbia és tanta que no s’enten res (XD) En TG per tal de proporcionar-nos un millor ambient posa una música que ens fa sentir macarrillas cayegeras.
– què feu??!! Rentareu vosaltres el cotxe!! Esteu boges !!?? pareu!!
– …
en TG fa girar las rodes del seu cotxe de forma cruel, les pobres noies s’espanten, s’aparten (este chico esta muy mal, pensen)
el cotxe arranca i les noies descobreixen unes “coses” q. Han quedat cobertes de pols, les motxilles, pringats…
… les noies, però no estan saciades de venjança ….

 ……….

 

Si voleu més podeu visitar: la chachi cueva (no pregunteu per el titol…) 

psss… si algú vol escriure un post que l'envii al meu mail, estudiare publicar-ho 

[@more@]

Quant a jmartorell

Nascut un 3 de Setembre de 1984. Per Sort o Desgracia Visc a Parets tota la vida, friki nat , independentista convençut, escolta militant i persona mes o menys activa. Durant anys ha acumulat una col•lecció de còmics bastant notable, lector del denudat gènere dels superherois. Quan la lectura dels còmics em deixa temps lliure miro de estudiar Ciències Polítiques o fins i tot treballar per finançar les meves activitats. Membre de l’agrupament Escolta i Guia Sant Jaume des de fa temps, ha estat cap de les unitats Castors Lludrigues, i Rangers- Noies Guies, ara cap de Pioners- Caraveles (suposadement els més grans). Antic secretari de l’agrupament, sembla ser que actualment comparteix el càrrec de Cap d’agrupament amb un altra persona que , de ben segur, es millor que ell. Col•laborador actiu d’Esquerra Republicana de Parets del Vallès, contribueix a fundar les JERC de Parets del Vallès i es escollit Portaveu. També es escollit Secretari d’organització comarcal de les JERC del Vallès Oriental, segurament perquè hi havia poques persones sinó no s’entén que es confiïn responsabilitats en algú mentalment inestable com ell. Afortunadament en l\'ultima reorganització comarcal aquest problema s\'ha pogut solucionar, i ara es secretari de política municipal. Normalment surt poc al carrer, per por de les agressions que pugui patir per totes aquelles persones que l’han aconseguit odiar al pas del temps, a vegades beu, pero no gaire sovint. Si sentiu el contrari, son llegendes urbanes
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.