Desaparegut en combat

La veritat es que aquesta setmana no he pogut actualitzar el bloc… trist però cert. M’he vist sepultat per un allau de coses.

Diumenge: Fira d’entitats! Argh tot el dia allà, excepte un petit moment que vaig anar a un acte de ERC-Mollet. Publicitant l’escoltisme per parets, desprès quan es va acabar a penjar una senyera gegant del campanar del poble, això si que va molar tio!

jo no hi soc... pero hi era! de debo! 

Dilluns: Dia de Sant Jordi. Com a bon numero dos de la llista vaig muntar la paradeta d’esquerra, venent roses, donant un punt de llibre molon, i exposant (que no venen) els meus llibres sobre ERC i d’independentisme (que estranyament va fullejar una dona que havia vingut fa 4 mesos desde saragossà, que no parla el català però ja l’entén i esta interessada en les contradiccions del catalanisme de Joan Ridao…) coses que passen. Entrevistat a la radio de Parets vaig recomenar alguns llibres:

·        Les contradiccions del catalanisme:  Joan Ridao ens presenta com ens cal un catalanisme independentista, social i d’esquerres i més coherent que no el regionalisme de la burgesia catalana.  Si a les dones acabades de arribar de Saragossa els hi interessa ¿que estàs esperant per llegir-ho?

 

·        Els Fills D’Hurin: Eh! Si Tolkien treu un nou llibre desprès de la tira d’anys que fa que la va palmar… doncs s’ha de llegir

algun dia haure d fer un post sobre tolkien 

·        Todo Paracuellos: 600 Pagines de còmic excel·lent, un retrat de la infància en orfenats franquistes que reflexen com de viciosa, corrupte i asquerosa era aquell regim que Espanya es va imposar, i ens va imposar també a nosaltres.

 

Dimarts: Doncs recuperant les hores de feina que no vaig fer dilluns… ah! I fent un treball sobre participació política ¿ cal igualtat econòmica per realitzar processos participatius?…algun dia aprofitaré aquests treballs dels seminaris per fer algun post, i fins i tot semblaré una persona intel·ligent.

Dimecres: més tranquil·litat, només la uni i la feina, vaig aprofitar per descansar perque…

Dijous: putus dijous! Acabo tard de classe, faig treballs amb el maleït spss para windous i acabo més tard de treballar… vaig arribar i mirar anatomia de grey com un zombi i ja sta.

Divendres: TA.CA : Taula de Caps d’Agrupament… ¿que es una TA-CA?… ¿que es demarcació? Massa filosofia per a tals hores de la nit. Desprès concert a Can Butjosa, i no va estar malament, prou decent, moltes persones i m’ho vaig pasar molt be. El Jonny i el Pastor em van convidar a alcohool..encara que desprès algunes persones m’el robesin.

 

I pensava que al pont descansaria però…. 2 dies, i he fer una reunió graande de les JERC, m’han encolomat feina per dilluns, he nat de festa a Piera, vist un correfoc, perdut un gos… i només porto dos dies.. encara ha de prendre algo amb el cubano, ajudar a preparar un concert…

acabare quedant-me palid,palid de tantes coses a fer 

Ja ho explicaré

Però no se quan

[@more@]

Quant a jmartorell

Nascut un 3 de Setembre de 1984. Per Sort o Desgracia Visc a Parets tota la vida, friki nat , independentista convençut, escolta militant i persona mes o menys activa. Durant anys ha acumulat una col•lecció de còmics bastant notable, lector del denudat gènere dels superherois. Quan la lectura dels còmics em deixa temps lliure miro de estudiar Ciències Polítiques o fins i tot treballar per finançar les meves activitats. Membre de l’agrupament Escolta i Guia Sant Jaume des de fa temps, ha estat cap de les unitats Castors Lludrigues, i Rangers- Noies Guies, ara cap de Pioners- Caraveles (suposadement els més grans). Antic secretari de l’agrupament, sembla ser que actualment comparteix el càrrec de Cap d’agrupament amb un altra persona que , de ben segur, es millor que ell. Col•laborador actiu d’Esquerra Republicana de Parets del Vallès, contribueix a fundar les JERC de Parets del Vallès i es escollit Portaveu. També es escollit Secretari d’organització comarcal de les JERC del Vallès Oriental, segurament perquè hi havia poques persones sinó no s’entén que es confiïn responsabilitats en algú mentalment inestable com ell. Afortunadament en l\'ultima reorganització comarcal aquest problema s\'ha pogut solucionar, i ara es secretari de política municipal. Normalment surt poc al carrer, per por de les agressions que pugui patir per totes aquelles persones que l’han aconseguit odiar al pas del temps, a vegades beu, pero no gaire sovint. Si sentiu el contrari, son llegendes urbanes
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Desaparegut en combat

La veritat es que aquesta setmana no he pogut actualitzar el bloc… trist però cert. M’he vist sepultat per un allau de coses.

Diumenge: Fira d’entitats! Argh tot el dia allà, excepte un petit moment que vaig anar a un acte de ERC-Mollet. Publicitant l’escoltisme per parets, desprès quan es va acabar a penjar una senyera gegant del campanar del poble, això si que va molar tio!

jo no hi soc... pero hi era! de debo! 

Dilluns: Dia de Sant Jordi. Com a bon numero dos de la llista vaig muntar la paradeta d’esquerra, venent roses, donant un punt de llibre molon, i exposant (que no venen) els meus llibres sobre ERC i d’independentisme (que estranyament va fullejar una dona que havia vingut fa 4 mesos desde saragossà, que no parla el català però ja l’entén i esta interessada en les contradiccions del catalanisme de Joan Ridao…) coses que passen. Entrevistat a la radio de Parets vaig recomenar alguns llibres:

·        Les contradiccions del catalanisme:  Joan Ridao ens presenta com ens cal un catalanisme independentista, social i d’esquerres i més coherent que no el regionalisme de la burgesia catalana.  Si a les dones acabades de arribar de Saragossa els hi interessa ¿que estàs esperant per llegir-ho?

 

·        Els Fills D’Hurin: Eh! Si Tolkien treu un nou llibre desprès de la tira d’anys que fa que la va palmar… doncs s’ha de llegir

algun dia haure d fer un post sobre tolkien 

·        Todo Paracuellos: 600 Pagines de còmic excel·lent, un retrat de la infància en orfenats franquistes que reflexen com de viciosa, corrupte i asquerosa era aquell regim que Espanya es va imposar, i ens va imposar també a nosaltres.

 

Dimarts: Doncs recuperant les hores de feina que no vaig fer dilluns… ah! I fent un treball sobre participació política ¿ cal igualtat econòmica per realitzar processos participatius?…algun dia aprofitaré aquests treballs dels seminaris per fer algun post, i fins i tot semblaré una persona intel·ligent.

Dimecres: més tranquil·litat, només la uni i la feina, vaig aprofitar per descansar perque…

Dijous: putus dijous! Acabo tard de classe, faig treballs amb el maleït spss para windous i acabo més tard de treballar… vaig arribar i mirar anatomia de grey com un zombi i ja sta.

Divendres: TA.CA : Taula de Caps d’Agrupament… ¿que es una TA-CA?… ¿que es demarcació? Massa filosofia per a tals hores de la nit. Desprès concert a Can Butjosa, i no va estar malament, prou decent, moltes persones i m’ho vaig pasar molt be. El Jonny i el Pastor em van convidar a alcohool..encara que desprès algunes persones m’el robesin.

 

I pensava que al pont descansaria però…. 2 dies, i he fer una reunió graande de les JERC, m’han encolomat feina per dilluns, he nat de festa a Piera, vist un correfoc, perdut un gos… i només porto dos dies.. encara ha de prendre algo amb el cubano, ajudar a preparar un concert…

acabare quedant-me palid,palid de tantes coses a fer 

Ja ho explicaré

Però no se quan

[@more@]

Quant a jmartorell

Nascut un 3 de Setembre de 1984. Per Sort o Desgracia Visc a Parets tota la vida, friki nat , independentista convençut, escolta militant i persona mes o menys activa. Durant anys ha acumulat una col•lecció de còmics bastant notable, lector del denudat gènere dels superherois. Quan la lectura dels còmics em deixa temps lliure miro de estudiar Ciències Polítiques o fins i tot treballar per finançar les meves activitats. Membre de l’agrupament Escolta i Guia Sant Jaume des de fa temps, ha estat cap de les unitats Castors Lludrigues, i Rangers- Noies Guies, ara cap de Pioners- Caraveles (suposadement els més grans). Antic secretari de l’agrupament, sembla ser que actualment comparteix el càrrec de Cap d’agrupament amb un altra persona que , de ben segur, es millor que ell. Col•laborador actiu d’Esquerra Republicana de Parets del Vallès, contribueix a fundar les JERC de Parets del Vallès i es escollit Portaveu. També es escollit Secretari d’organització comarcal de les JERC del Vallès Oriental, segurament perquè hi havia poques persones sinó no s’entén que es confiïn responsabilitats en algú mentalment inestable com ell. Afortunadament en l\'ultima reorganització comarcal aquest problema s\'ha pogut solucionar, i ara es secretari de política municipal. Normalment surt poc al carrer, per por de les agressions que pugui patir per totes aquelles persones que l’han aconseguit odiar al pas del temps, a vegades beu, pero no gaire sovint. Si sentiu el contrari, son llegendes urbanes
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Desaparegut en combat

La veritat es que aquesta setmana no he pogut actualitzar el bloc… trist però cert. M’he vist sepultat per un allau de coses.

Diumenge: Fira d’entitats! Argh tot el dia allà, excepte un petit moment que vaig anar a un acte de ERC-Mollet. Publicitant l’escoltisme per parets, desprès quan es va acabar a penjar una senyera gegant del campanar del poble, això si que va molar tio!

jo no hi soc... pero hi era! de debo! 

Dilluns: Dia de Sant Jordi. Com a bon numero dos de la llista vaig muntar la paradeta d’esquerra, venent roses, donant un punt de llibre molon, i exposant (que no venen) els meus llibres sobre ERC i d’independentisme (que estranyament va fullejar una dona que havia vingut fa 4 mesos desde saragossà, que no parla el català però ja l’entén i esta interessada en les contradiccions del catalanisme de Joan Ridao…) coses que passen. Entrevistat a la radio de Parets vaig recomenar alguns llibres:

·        Les contradiccions del catalanisme:  Joan Ridao ens presenta com ens cal un catalanisme independentista, social i d’esquerres i més coherent que no el regionalisme de la burgesia catalana.  Si a les dones acabades de arribar de Saragossa els hi interessa ¿que estàs esperant per llegir-ho?

 

·        Els Fills D’Hurin: Eh! Si Tolkien treu un nou llibre desprès de la tira d’anys que fa que la va palmar… doncs s’ha de llegir

algun dia haure d fer un post sobre tolkien 

·        Todo Paracuellos: 600 Pagines de còmic excel·lent, un retrat de la infància en orfenats franquistes que reflexen com de viciosa, corrupte i asquerosa era aquell regim que Espanya es va imposar, i ens va imposar també a nosaltres.

 

Dimarts: Doncs recuperant les hores de feina que no vaig fer dilluns… ah! I fent un treball sobre participació política ¿ cal igualtat econòmica per realitzar processos participatius?…algun dia aprofitaré aquests treballs dels seminaris per fer algun post, i fins i tot semblaré una persona intel·ligent.

Dimecres: més tranquil·litat, només la uni i la feina, vaig aprofitar per descansar perque…

Dijous: putus dijous! Acabo tard de classe, faig treballs amb el maleït spss para windous i acabo més tard de treballar… vaig arribar i mirar anatomia de grey com un zombi i ja sta.

Divendres: TA.CA : Taula de Caps d’Agrupament… ¿que es una TA-CA?… ¿que es demarcació? Massa filosofia per a tals hores de la nit. Desprès concert a Can Butjosa, i no va estar malament, prou decent, moltes persones i m’ho vaig pasar molt be. El Jonny i el Pastor em van convidar a alcohool..encara que desprès algunes persones m’el robesin.

 

I pensava que al pont descansaria però…. 2 dies, i he fer una reunió graande de les JERC, m’han encolomat feina per dilluns, he nat de festa a Piera, vist un correfoc, perdut un gos… i només porto dos dies.. encara ha de prendre algo amb el cubano, ajudar a preparar un concert…

acabare quedant-me palid,palid de tantes coses a fer 

Ja ho explicaré

Però no se quan

[@more@]

Quant a jmartorell

Nascut un 3 de Setembre de 1984. Per Sort o Desgracia Visc a Parets tota la vida, friki nat , independentista convençut, escolta militant i persona mes o menys activa. Durant anys ha acumulat una col•lecció de còmics bastant notable, lector del denudat gènere dels superherois. Quan la lectura dels còmics em deixa temps lliure miro de estudiar Ciències Polítiques o fins i tot treballar per finançar les meves activitats. Membre de l’agrupament Escolta i Guia Sant Jaume des de fa temps, ha estat cap de les unitats Castors Lludrigues, i Rangers- Noies Guies, ara cap de Pioners- Caraveles (suposadement els més grans). Antic secretari de l’agrupament, sembla ser que actualment comparteix el càrrec de Cap d’agrupament amb un altra persona que , de ben segur, es millor que ell. Col•laborador actiu d’Esquerra Republicana de Parets del Vallès, contribueix a fundar les JERC de Parets del Vallès i es escollit Portaveu. També es escollit Secretari d’organització comarcal de les JERC del Vallès Oriental, segurament perquè hi havia poques persones sinó no s’entén que es confiïn responsabilitats en algú mentalment inestable com ell. Afortunadament en l\'ultima reorganització comarcal aquest problema s\'ha pogut solucionar, i ara es secretari de política municipal. Normalment surt poc al carrer, per por de les agressions que pugui patir per totes aquelles persones que l’han aconseguit odiar al pas del temps, a vegades beu, pero no gaire sovint. Si sentiu el contrari, son llegendes urbanes
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: Desaparegut en combat

  1. I pensava que al pont descansaria però…. 2 dies, i he fer una reunió graande de les JERC, m’han encolomat feina per dilluns, he nat de festa a Piera, vist un correfoc, perdut un gos… i només porto dos dies.. encara ha de prendre algo amb el cubano, ajudar a preparar un concert…

  2. Coach Bags diu:

    Les contradiccions del catalanisme: Joan Ridao ens presenta com ens cal un catalanisme independentista

Els comentaris estan tancats.