Spider-man III

Desprès de molt meditar-ho he decidit que Spider-man III es una gran pel·lícula, digne continuadora de la sèrie de Batman de Adam West! Sense cap dubte es la parodia definitiva del super-heroi, si vols anar a fer unas risas veient lo que se suposa que es un super-heroi lluitant contra el seu costat fosc i afrontant problemes i tal i aixo i lo altre…

La veritat es que no tinc paraules per definir les sensacions que vaig tenir veient Spider-man III.

Seriosament parlant podríem dir que la essència de Spider-man va ser portar el super-heroi dels cels cap a la terra. El potencial de Spider-man no es tan l’home araña com en Peter Parker, el jove problemàtic amb problemes amorosos i econòmics, aquell amb qui els lectors potencials de còmic es podien identificar. La grandesa de spiderman esta en mantenir l’equilibri entre els problemes de la vida quotidiana de Peter Parker i la aventura super-heroica, amenitzat amb un toc d’humor. El problema es que aquesta entrega deforma tot això. Converteix els problemes sentimentals i econòmics de Peter Parker en un culebron que es incapaç de enganxar a l’espectador, a el mateix Parker en un idiota completament estupid i gilopoyes, els dolents son arquetípics i pretensiosos, poc desenvolupats i passen massa coses en massa poc temps (ficar personatges per vendre ninots… la gran contribució dels ewoks mon) i el humor imbueix tota la serie convertint-la en una comèdia sobre herois que no en una historia de super-herois…

TOT absolutament TOT es culpa seva

[@more@]

Quant a jmartorell

Nascut un 3 de Setembre de 1984. Per Sort o Desgracia Visc a Parets tota la vida, friki nat , independentista convençut, escolta militant i persona mes o menys activa. Durant anys ha acumulat una col•lecció de còmics bastant notable, lector del denudat gènere dels superherois. Quan la lectura dels còmics em deixa temps lliure miro de estudiar Ciències Polítiques o fins i tot treballar per finançar les meves activitats. Membre de l’agrupament Escolta i Guia Sant Jaume des de fa temps, ha estat cap de les unitats Castors Lludrigues, i Rangers- Noies Guies, ara cap de Pioners- Caraveles (suposadement els més grans). Antic secretari de l’agrupament, sembla ser que actualment comparteix el càrrec de Cap d’agrupament amb un altra persona que , de ben segur, es millor que ell. Col•laborador actiu d’Esquerra Republicana de Parets del Vallès, contribueix a fundar les JERC de Parets del Vallès i es escollit Portaveu. També es escollit Secretari d’organització comarcal de les JERC del Vallès Oriental, segurament perquè hi havia poques persones sinó no s’entén que es confiïn responsabilitats en algú mentalment inestable com ell. Afortunadament en l\'ultima reorganització comarcal aquest problema s\'ha pogut solucionar, i ara es secretari de política municipal. Normalment surt poc al carrer, per por de les agressions que pugui patir per totes aquelles persones que l’han aconseguit odiar al pas del temps, a vegades beu, pero no gaire sovint. Si sentiu el contrari, son llegendes urbanes
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 comentaris a l'entrada: Spider-man III

  1. aixi van netejar el cotxe… però sens el tanga

    L’única ferida greu va ser en JM que es va fer mal al genoll lluitant amb els ninjes.

    Aquesta es la versió vertadera i si algú te alguna cosa a dir per això te els comentaris.

  2. L’única ferida greu va ser en JM que es va fer mal al genoll lluitant amb els ninjes.

Els comentaris estan tancats.

Spider-man III

Desprès de molt meditar-ho he decidit que Spider-man III es una gran pel·lícula, digne continuadora de la sèrie de Batman de Adam West! Sense cap dubte es la parodia definitiva del super-heroi, si vols anar a fer unas risas veient lo que se suposa que es un super-heroi lluitant contra el seu costat fosc i afrontant problemes i tal i aixo i lo altre…

La veritat es que no tinc paraules per definir les sensacions que vaig tenir veient Spider-man III.

Seriosament parlant podríem dir que la essència de Spider-man va ser portar el super-heroi dels cels cap a la terra. El potencial de Spider-man no es tan l’home araña com en Peter Parker, el jove problemàtic amb problemes amorosos i econòmics, aquell amb qui els lectors potencials de còmic es podien identificar. La grandesa de spiderman esta en mantenir l’equilibri entre els problemes de la vida quotidiana de Peter Parker i la aventura super-heroica, amenitzat amb un toc d’humor. El problema es que aquesta entrega deforma tot això. Converteix els problemes sentimentals i econòmics de Peter Parker en un culebron que es incapaç de enganxar a l’espectador, a el mateix Parker en un idiota completament estupid i gilopoyes, els dolents son arquetípics i pretensiosos, poc desenvolupats i passen massa coses en massa poc temps (ficar personatges per vendre ninots… la gran contribució dels ewoks mon) i el humor imbueix tota la serie convertint-la en una comèdia sobre herois que no en una historia de super-herois…

TOT absolutament TOT es culpa seva

[@more@]

Quant a jmartorell

Nascut un 3 de Setembre de 1984. Per Sort o Desgracia Visc a Parets tota la vida, friki nat , independentista convençut, escolta militant i persona mes o menys activa. Durant anys ha acumulat una col•lecció de còmics bastant notable, lector del denudat gènere dels superherois. Quan la lectura dels còmics em deixa temps lliure miro de estudiar Ciències Polítiques o fins i tot treballar per finançar les meves activitats. Membre de l’agrupament Escolta i Guia Sant Jaume des de fa temps, ha estat cap de les unitats Castors Lludrigues, i Rangers- Noies Guies, ara cap de Pioners- Caraveles (suposadement els més grans). Antic secretari de l’agrupament, sembla ser que actualment comparteix el càrrec de Cap d’agrupament amb un altra persona que , de ben segur, es millor que ell. Col•laborador actiu d’Esquerra Republicana de Parets del Vallès, contribueix a fundar les JERC de Parets del Vallès i es escollit Portaveu. També es escollit Secretari d’organització comarcal de les JERC del Vallès Oriental, segurament perquè hi havia poques persones sinó no s’entén que es confiïn responsabilitats en algú mentalment inestable com ell. Afortunadament en l\'ultima reorganització comarcal aquest problema s\'ha pogut solucionar, i ara es secretari de política municipal. Normalment surt poc al carrer, per por de les agressions que pugui patir per totes aquelles persones que l’han aconseguit odiar al pas del temps, a vegades beu, pero no gaire sovint. Si sentiu el contrari, son llegendes urbanes
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.