II post de SpidermanIII 0 imatges de Spiderman

El post de Spider-man III era originalment més llarg… però no se que vaig fer que el vaig destruir o algo així… aquí hi ha com continuava el post

merda m'he equivocat de pelicula!.... 

Per no parlar de que es una pel·lícula completament sacrílega amb tots els elements que et fan estimar Spider-man. No hi ha una historia definitiva de Spider-man, com per exemple la Patrulla x te “La Saga de Fenix Oscura” o “E de Extincion”, precisament per lo comentat anteriorment que lo important es el concepte. Tot i això hi ha al voltant de Spider-man alguns elements basics que la pel·lícula destrueix completament:

Peter! un cap gegant darrera teu! 

Gwen Stacy: La primera xicota d’Spiderman, dolça i angelical comprensiva i mes real que Mary Jane es un personatge mític de tota la historia Marvel. La seva mort va marcar tota una generació de lectors de comics, i es possiblement un dels moments definitoris de Spider-man. En la pelicula es una zorra estupida e inutil, que només serveix per ensenyar escote i poc més.  Clar que com a mínim no s’ha tirat a norman osborn….

Venom un concepte molon a... ¿mundo bizarro? 

Venom: El simbiont que va posseir Spider-man, el va tornar més violent i mes obscur. Fins que va trobar Eddie Brock i es va convertir en un dels enemics mes xungos de Spider-man… bueno, vale això la pel·lícula no ho destrueix… vull dir… eren els 90 i van fer coses molt rares al  mon del cómic. Però en tot cas es un concepte que podria haver donat molt més de si del que dona aquí.

un vejete simpatic... creat només per matar-lo! 

L’Origen: La tràgica mort de Ben Parker per culpa de Peter es el element definitori de Spider-man, el capitol en la seva vida que li ensenya allò de “Tot gran poder comporta una gran responsabilitat” i el fet que a la canviïn l’origen per fer-hi participar a sand-man, i d’una forma molt estúpida només fa que desvirtuar-lo.

 Un tio que mola!!! si voleu saber perque mireuel video d'abaix

Tot  i això he de confessar una cosa. I es que no he patit veient la pel·lícula, de fet m’ha agradat. Es una comèdia completament estúpida de super-herois, i jo ja sabia a lo que anava. M’he divertit amb els moments divertits i els també en els suposadament seriosos. Es impagable l’experiència de veure el Peter Parker ballarí o la Gwen zorra fent de model! Per no parlar de la gran aparició del Bruce Campbell (un esser superior només a l’altura de Chuck Norris o Jack Bauer!) fent de cambrer francès! Només per això es de visionament obligada… (i el que voleu es super-herois ben fets, amb un toc d’humor i problemes quotidians… veieu Buffy Cazavampiros cony! Com ho tinc que dir!)

 

D’altra banda tinc la perillosa sensació de qualsevol es tanca a casa msva, amb el Batman d’Adam West, les ultimes temporades de Smallville, i Spiderman III, unes quantes ampolles de Jack Daniels, una cachimba plena de Maria i possiblement algo de peyote descobrirà el secret de l’univers i de l’existència de vida humana…..

god sex, bad lex... si el secret de l'univers, sense dubte
 

Aterrador…

 

 

[@more@]

Quant a jmartorell

Nascut un 3 de Setembre de 1984. Per Sort o Desgracia Visc a Parets tota la vida, friki nat , independentista convençut, escolta militant i persona mes o menys activa. Durant anys ha acumulat una col•lecció de còmics bastant notable, lector del denudat gènere dels superherois. Quan la lectura dels còmics em deixa temps lliure miro de estudiar Ciències Polítiques o fins i tot treballar per finançar les meves activitats. Membre de l’agrupament Escolta i Guia Sant Jaume des de fa temps, ha estat cap de les unitats Castors Lludrigues, i Rangers- Noies Guies, ara cap de Pioners- Caraveles (suposadement els més grans). Antic secretari de l’agrupament, sembla ser que actualment comparteix el càrrec de Cap d’agrupament amb un altra persona que , de ben segur, es millor que ell. Col•laborador actiu d’Esquerra Republicana de Parets del Vallès, contribueix a fundar les JERC de Parets del Vallès i es escollit Portaveu. També es escollit Secretari d’organització comarcal de les JERC del Vallès Oriental, segurament perquè hi havia poques persones sinó no s’entén que es confiïn responsabilitats en algú mentalment inestable com ell. Afortunadament en l\'ultima reorganització comarcal aquest problema s\'ha pogut solucionar, i ara es secretari de política municipal. Normalment surt poc al carrer, per por de les agressions que pugui patir per totes aquelles persones que l’han aconseguit odiar al pas del temps, a vegades beu, pero no gaire sovint. Si sentiu el contrari, son llegendes urbanes
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 comentaris a l'entrada: II post de SpidermanIII 0 imatges de Spiderman

 1. Hola! Aprofito aquest post per anunciar-vos la web de spiderman.cat. Una web 2.0 participativa on podreu penjar els vostres posts, crear els vostres blocs, descarregar coses, opinar, votar en les enquestes, remenar la nostra galeria de fotos i molt més.

  http://zona.spiderman.cat

  Us hi esperem!!

 2. mermaid diu:

  “The older generation usually judge the occasion by thelong prom dresses type of food served. Hence, an expensive dish such as the shark fin soup vintage prom dressesis expected.

 3. El que estàs dient és totalment cert. Sé que tothom ha de dir el mateix, però jo crec que el poses en una manera que tothom pugui entendre.

 4. Deana Meske diu:

  S’adapten molt bé amb el que estàs tractant de dir. Estic segur que arribarà a tanta gent amb el que he de dir.
  Brochure Designs

Els comentaris estan tancats.