simplement emocionat

Hi ha pel·lícules que les gaudeixes com a exercici intel·lectual. Que et delecten amb un bon guio, o una bona feina dels actors. Que t’emociona la fotografia o t’impressionen els plans utilitzats, perceps una bona feina feta que et fa valorar una obra artísticament bona o una realització tècnicament correcta.

En canvi hi ha aquelles que apel·len directament als teus sentiments, que sense ser necessari que tinguin les eines anteriorment esmentades les veus i t’emociones, et fan mostrar un somriure còmplice i estremir-te a la cadira…

Millor deixo de dir tonteries, doncs ja se sap que una imatge val més que mil paraules.

 

 

 

Robots ……Gegants… de l’espai…. Robots Gegants de l’espai barallant-se entre si…. Mentre es transformen en cotxes….

 

No hi ha res més a dir

[@more@]

Quant a jmartorell

Nascut un 3 de Setembre de 1984. Per Sort o Desgracia Visc a Parets tota la vida, friki nat , independentista convençut, escolta militant i persona mes o menys activa. Durant anys ha acumulat una col•lecció de còmics bastant notable, lector del denudat gènere dels superherois. Quan la lectura dels còmics em deixa temps lliure miro de estudiar Ciències Polítiques o fins i tot treballar per finançar les meves activitats. Membre de l’agrupament Escolta i Guia Sant Jaume des de fa temps, ha estat cap de les unitats Castors Lludrigues, i Rangers- Noies Guies, ara cap de Pioners- Caraveles (suposadement els més grans). Antic secretari de l’agrupament, sembla ser que actualment comparteix el càrrec de Cap d’agrupament amb un altra persona que , de ben segur, es millor que ell. Col•laborador actiu d’Esquerra Republicana de Parets del Vallès, contribueix a fundar les JERC de Parets del Vallès i es escollit Portaveu. També es escollit Secretari d’organització comarcal de les JERC del Vallès Oriental, segurament perquè hi havia poques persones sinó no s’entén que es confiïn responsabilitats en algú mentalment inestable com ell. Afortunadament en l\'ultima reorganització comarcal aquest problema s\'ha pogut solucionar, i ara es secretari de política municipal. Normalment surt poc al carrer, per por de les agressions que pugui patir per totes aquelles persones que l’han aconseguit odiar al pas del temps, a vegades beu, pero no gaire sovint. Si sentiu el contrari, son llegendes urbanes
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.