Problema: Parets, Un poble que gira la esquena als joves

A Parets del Vallès hem tingut uns 20 anys de govern socialista, que mai ha prioritzat les polítiques de joventut. Exceptuant aquesta última legislatura on sembla que s’ha fet alguna cosa, les polítiques de joventut a parets han estat completament anecdòtiques.

 

Es per això que avui ens trobem amb un poble que viu d’esquenes al jovent. On no hi ha cap local d’oci per a joves, on només hi ha un equipament cultural en un principi dedicat als joves però prou saturat per a tenir-ne un altre, on només hi ha una entitat juvenil, on el mercat de l’habitatge exclou de forma sistemàtica al jovent (tot i la construcció desaforada…)

Nosaltres no volem aquest poble. Volem un Parets que ens consideri als joves al seu futur, però que ens ofereixi polítiques i alternatives per al present. No volem un Parets que ens obligui a marxar per emancipar-nos o simplement per passar-ho be.

 

El Parets que nosaltres volem ens ha d’oferir alternatives, ens ha d’obrir opcions i no tancar-les. En el Parets que volem construir, els joves han de poder participar-hi i dir-hi la seva i han de tenir accés a la feina i l’habitatge.

 

Es per això que hem basat les nostres propostes a Parets en dos temes principals Participació i Emancipació.

[@more@]

Quant a jmartorell

Nascut un 3 de Setembre de 1984. Per Sort o Desgracia Visc a Parets tota la vida, friki nat , independentista convençut, escolta militant i persona mes o menys activa. Durant anys ha acumulat una col•lecció de còmics bastant notable, lector del denudat gènere dels superherois. Quan la lectura dels còmics em deixa temps lliure miro de estudiar Ciències Polítiques o fins i tot treballar per finançar les meves activitats. Membre de l’agrupament Escolta i Guia Sant Jaume des de fa temps, ha estat cap de les unitats Castors Lludrigues, i Rangers- Noies Guies, ara cap de Pioners- Caraveles (suposadement els més grans). Antic secretari de l’agrupament, sembla ser que actualment comparteix el càrrec de Cap d’agrupament amb un altra persona que , de ben segur, es millor que ell. Col•laborador actiu d’Esquerra Republicana de Parets del Vallès, contribueix a fundar les JERC de Parets del Vallès i es escollit Portaveu. També es escollit Secretari d’organització comarcal de les JERC del Vallès Oriental, segurament perquè hi havia poques persones sinó no s’entén que es confiïn responsabilitats en algú mentalment inestable com ell. Afortunadament en l\'ultima reorganització comarcal aquest problema s\'ha pogut solucionar, i ara es secretari de política municipal. Normalment surt poc al carrer, per por de les agressions que pugui patir per totes aquelles persones que l’han aconseguit odiar al pas del temps, a vegades beu, pero no gaire sovint. Si sentiu el contrari, son llegendes urbanes
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Problema: Parets, Un poble que gira la esquena als joves

Els comentaris estan tancats.