La antiga Ciutat

Quan diu la paraula SHAZAM! El jove Billy Batson ens transforma en el Càpita Marvel, el mortal més poderós del món! Al igual que Teth-Adam es transforma en la seva nemèsies Black Adam, recentment Teth – Adam ha oblidat la seva paraula màgica  i no pot accedir als seus poders…

 

De la mateixa manera jo havia oblidat la existència del meu antic bloc, fins que fa poc em va arribar un missatge de blogsource notificant-me un nou comentari i he pogut tornat accedir.  Abans d’aquesta ciutat d’òpal va existir una ciutat anterior, una versió potser mes senzilla però a la que potser vaig aconseguir dotar de més vida…
temps de molt beure i molt sortir, es va veure reflexat 

 

Bàsicament anava menys a classe i escrivia més posts, es per això que en aquesta època en que estaré bastant ocupat (exàmens, foc de camp, fi de curs del cau, llegir còmics, mantenir una vida social mínima) i potser no podré actualitzar tant com voldria deixar-hi penjat alguns enllaços a l’antic bloc. Algunes coses que vaig fer allà i crec que em van quedar prou be:

 

BADEN – POWELL: Vida i Miracles

 

 

Una de les coses de les cual em sento més orgullós. Una sèrie de post biografics sobre Baden-Powell i la gènesis de l’Escoltisme. En aquest any de celebració de 100 anys de Escoltisme sens dubte cal recuperar-los:

 

Capítol 1: qui es aquell homeee?

Capítol 2: El setge de Mafeking o com convertir nois en “carne de cañon”

Capítol 3: B.P., Cap Escolta Mundial

Capítol 4: B.P., Ultimes Paraules

Capítol 5: B.P., El seu Llegat

 

Construcció Nacional:

 

La veritat es que en l’altre bloc vaig aconseguir tenir més activisme polític, cosa que en aquest no s’ha produït (tot i que els dos posts que tinc pendents i que no vaig poder penjar tenen caire polític), aquí teniu algun dels posts més polititzat

         El Dia Desprès: Reflexions desprès d’aprovar un estatut rebaixat

         Fent Campanya pel No: Xerrada a Parets

         L’expulsió dels immadurs o la persecució dels coherents. (reflexions desprès de la sortida de ERC del Govern)

         La Dignitat de dir No: motius per a negar-nos acceptar un estatut descafeïnat.

         Esquerra i Llibres: De les armes a les urnes

         Voltors, expectants al nostre voltant i Clar i Català: Som una Nació i tenim dret a decidir (reflexions sobre la manifestació a favor del 18 de Febrer del 06)

         Parets del Vallès 11 de Setembre de 2005 (com penjar una estelada del consistir municipal)

 

 

LECTURES:

 

En l’anterior bloc em vaig currar prou algunes ressenyes de còmics, segurament ara en llegeixo més i els analitzo menys… no se si es positiu… També hi ha altres lectures que no son de còmics

 

         Madrox (Una gran obra de Peter David)

         La vida i el temps d’un ànec il·lustre (el GENIAL! Don Rosa i els seus còmics de patos Disney)

         Brendan Behan , el rebel i borratxo irlandès (apreneu a estimar la guiness!)

         Team Up o com treballar en equip a la Marvel

         La Gran Obscuritat

         Tebeos de l’Oest

         El vol dels falcons

–    Joves x-men (curta esperança de vida) 

–     Noies d'Acer  

 

 

La veritat es que també hi han altres post interessants (especialment el de la caça de bruixes que narra com la setmana santa de fa un any es va perseguir a dos innocents caps escoltes per crims que no havien comes) per això si veniu i veieu que no hi ha res actualitzat… remeneu a l’antiga ciutat!!

 

L’Antigua Ciutat de Opal.

 

[@more@]

Quant a jmartorell

Nascut un 3 de Setembre de 1984. Per Sort o Desgracia Visc a Parets tota la vida, friki nat , independentista convençut, escolta militant i persona mes o menys activa. Durant anys ha acumulat una col•lecció de còmics bastant notable, lector del denudat gènere dels superherois. Quan la lectura dels còmics em deixa temps lliure miro de estudiar Ciències Polítiques o fins i tot treballar per finançar les meves activitats. Membre de l’agrupament Escolta i Guia Sant Jaume des de fa temps, ha estat cap de les unitats Castors Lludrigues, i Rangers- Noies Guies, ara cap de Pioners- Caraveles (suposadement els més grans). Antic secretari de l’agrupament, sembla ser que actualment comparteix el càrrec de Cap d’agrupament amb un altra persona que , de ben segur, es millor que ell. Col•laborador actiu d’Esquerra Republicana de Parets del Vallès, contribueix a fundar les JERC de Parets del Vallès i es escollit Portaveu. També es escollit Secretari d’organització comarcal de les JERC del Vallès Oriental, segurament perquè hi havia poques persones sinó no s’entén que es confiïn responsabilitats en algú mentalment inestable com ell. Afortunadament en l\'ultima reorganització comarcal aquest problema s\'ha pogut solucionar, i ara es secretari de política municipal. Normalment surt poc al carrer, per por de les agressions que pugui patir per totes aquelles persones que l’han aconseguit odiar al pas del temps, a vegades beu, pero no gaire sovint. Si sentiu el contrari, son llegendes urbanes
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: La antiga Ciutat

  1. El potencial de Spider-man no es tan l’home araña com en Peter Parker, el jove problemàtic amb problemes amorosos i econòmics, aquell amb qui els lectors potencials de còmic es podien identificar.

Els comentaris estan tancats.