El sheriff torna a la ciutat

Desprès de un temps d’absència diria que ha arribat el moment de reprendre aquest bloc, de donar-li una miqueta de vidilla, que ara sembla un maleït zombi-bloc!  

He vueltooo! 

 

La veritat es que la meva desaparició del bloc durant dos mesos aquest cop ha estat bastant justificada, no es com altres cops que simplement el deixava penjat per empanament o desídia, sinó que duran juny o juliol he estat prou prou ocupat: Exàmens i treballs, final de curs del cau, revisió de final de curs, festa major i sobretot també hi ha algú que cada cap es menja més part del meu temps (eh! I no em queixo pas i ja estic prou content que sigui així).  Afortunadament ara que arriba l’agost (i que la meva chachi-noia ha marxat de vacances) puc aprofitar el temps per fer una miqueta de feina i tornar a actualitzar el bloc… per aquells que tinguin curiositat un petit repàs de certes coses que han mantingut ocupat el meu temps en comptes del bloc:

 

          Eliminar tots els crèdits que tenia suspesos, deixant el camí lliure per poder acabar la puta carrera dels collons! S’hi m’ha produït un Juny estressant en el que he fet treballs asquerosos (amb un jipi i un porreta, que serien un pel vagos i tindrien molt morro, però al final em queien be), i estudiant per exàmens (si Paula, jo també he estudiat… encara que no tant com tu! Però tu salvaràs vides ! )

no! al final vaig aprovar! de debo! 

 

          Celebrar el I congres de Politòlegs  ( i jo com afegit)… aquí tothom amb feines serioses i això… amb carreres acabades i gairebé acabades … bueno jo potser trigo una mica menys, però ells no coneixeran l’apassionant món de la producció de gelatines tècniques industrials!

 En tot cas! sigui quin sigui el vostre futur.... les vaques us vigilaran!

          Preparar la excursió de fi de curs del cau i realitzar-la. Al magnifica paratge de Borredà, en el passat paradisíac i ara un pel sec ! Tot i això va merèixer la pena el viatge, un lloc maco, espai per jugar, ombra per realitzar la promesa escolta, un cobertizo… una setmana de descans i començar a encadenar coses del cau! Setmana del Cigró , Revisió de fi de curs… va estar tot prou be (Bueno va haver-hi a qui passar massa temps a Can Jornet li va produir locura i va començar a ordenar coses i això…, i entre fi de curs i la Setmana del Cigró… Be espero no ser mai espia perquè això d’ocultar coses m’estressa!

centenari!... centenari!!! 

 

          Veure la pel·lícula dels transformers! Si ! mola! Robots Gegants fotent-se d’hòsties, ni més ni menys… si saps lo que t’espera la gaudiries… ara que ningú hi vagi a reflexionar sobre la vida perquè no es això!

això si que es cine i no altres tonteries! 

 

          Tot i tanta feina vaig fer temps per passar un magnífic cap de setmana a Queixans amb la meva chachi – noia. Allà varem visitar Puigcerdà, li vaig explicar com les putes mansions de pijos han invadit el poble que abans molava mes, em vaig tallar el cabell, vaig anar a la piscina…. i les famílies que hi havia al càmping ens miraven molt malament! Vagi on vagi no puc evitar el bulling contra mi!

invasion! invasion! 

 

          Desarticular el operatiu venjança comando pollo (més informació aquí, aquí,aquí, aquí i aquí ). Arribo jo tan tranquil de festa a les tres de la nit i em trobo el meu jeto penjat a una farola… afortunadament les meves habilitats superior em permeten pràcticament eliminar tots els cartells en un temps record! Vaig frustrar als pobres integrants del escuadro de venjança però a veure si aquestes innocents criatures entenen d’una vegada que encara no son prou llestos per putejar als seus caps, ho van intentar un cop i van acabar amb un pollo al cap, un altre cop no es van atrevir, i ara no els hi ha funcionat…. pobres… però tranquils que desprès de la venjança, be la re-venjança !!! BWA-HA-HA!!!
 

          Festa Major de Parets… Correbars be, la resta…  home suposo que algú s’ho devia passar be… segurament degut a ingerir molt alcohol, però lo important es passar-ho be ¿no?!

Com veieu no he estat fen el vago i he estat prou ocupat… espero que ningú noti aquesta absència… total tampoc ho mira ningú això! …

tornare... en poc temps! de debó! ho prometo! 

 

Ala, jo vaig a dormir que dema vaig a fer el Pedraforca !

[@more@]

Quant a jmartorell

Nascut un 3 de Setembre de 1984. Per Sort o Desgracia Visc a Parets tota la vida, friki nat , independentista convençut, escolta militant i persona mes o menys activa. Durant anys ha acumulat una col•lecció de còmics bastant notable, lector del denudat gènere dels superherois. Quan la lectura dels còmics em deixa temps lliure miro de estudiar Ciències Polítiques o fins i tot treballar per finançar les meves activitats. Membre de l’agrupament Escolta i Guia Sant Jaume des de fa temps, ha estat cap de les unitats Castors Lludrigues, i Rangers- Noies Guies, ara cap de Pioners- Caraveles (suposadement els més grans). Antic secretari de l’agrupament, sembla ser que actualment comparteix el càrrec de Cap d’agrupament amb un altra persona que , de ben segur, es millor que ell. Col•laborador actiu d’Esquerra Republicana de Parets del Vallès, contribueix a fundar les JERC de Parets del Vallès i es escollit Portaveu. També es escollit Secretari d’organització comarcal de les JERC del Vallès Oriental, segurament perquè hi havia poques persones sinó no s’entén que es confiïn responsabilitats en algú mentalment inestable com ell. Afortunadament en l\'ultima reorganització comarcal aquest problema s\'ha pogut solucionar, i ara es secretari de política municipal. Normalment surt poc al carrer, per por de les agressions que pugui patir per totes aquelles persones que l’han aconseguit odiar al pas del temps, a vegades beu, pero no gaire sovint. Si sentiu el contrari, son llegendes urbanes
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 comentaris a l'entrada: El sheriff torna a la ciutat

 1. Pauet diu:

  No t’equivoquis… espectres fantasmagòrics sobrevolen el teu espai de reflexió cibernètic cada vegada que penges un escrit… jajajajaja

  Veig que estàs passant molt bon estiu, que segueixi així!!

  Salut!

  Pau.

 2. Pauet diu:

  No t’equivoquis… espectres fantasmagòrics sobrevolen el teu espai de reflexió cibernètic cada vegada que penges un escrit… jajajajaja

  Veig que estàs passant molt bon estiu, que segueixi així!!

  Salut!

  Pau.

 3. Nin!! Ostres si, si que fa temps que tenies això abandonadet, xo bueno jo no m’hi puc queixar, primer perque prefereixo que ocupis el teu temps amb mi que no amb aquest blog XD i segon perquè jo el meu encara fa més temps que no el renovo, xo sk tinc molts problemes!! ja saps que a mi això dels ordinadors como que no se’m dona gaire bé, algún dia hauras de venir a casa i donar-me un cop de ma…XD

  Dons res, que demà ja tornarem a marxar i a estar separadets, xo aquest cop només seran 5 dies! Un petonet preshios!! ^^

 4. Pau diu:

  Convoco l’esperit fantasmal del propietari d’aquest bloc perquè es manifesti, pengi un post nou, i de passada esborri tots els comentaris spam que li deixen ;).

  Per cert, s’està creant un nou agrupament escolta a Sant Feliu! Com va “montilla Paretà” pel teu poble??

  Salut i records!

  Pau.

 5. Robots ……Gegants… de l’espai…. Robots Gegants de l’espai barallant-se entre si…. Mentre es transformen en cotxes….

Els comentaris estan tancats.